top of page

Ontzorgen van A tot Z

Bij Energy@Home begrijpen we de essentie van laagdrempelig contact. U kunt gemakkelijk een afspraak maken via telefoon, e-mail, of onze website, en bent altijd welkom in onze showroom. Wat ons onderscheidt, is dat alle communicatie rechtstreeks verloopt met de zaakvoerders, waardoor u altijd direct en persoonlijk advies krijgt. Als een vaste waarde op de markt, benadert Energy@Home elk project met een persoonlijke touch, waarbij een plaatsbezoek door de eigenaar wordt gegarandeerd om alle nodige informatie te verstrekken volgens uw energienoden.
 

Bij ons gaat kwaliteit hand in hand met transparantie. Een offerte bij Energy@Home is gelijk aan de factuur, wat betekent dat u precies krijgt wat u verwacht zonder verrassingen achteraf, allemaal tegen een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Wij zorgen niet alleen voor de keurdocumenten en de aanvraag van de keuring, maar voeren ook de volledige aanmelding bij Fluvius uit.
 

Onze service na verkoop staat centraal in onze aanpak. We blijven beschikbaar voor vragen na een afgewerkte installatie, want bij Energy@Home geldt: mensen spreken mensen. Dit principe heeft ons een groot klantenbestand van meer dan 2000 tevreden klanten opgeleverd. Bovendien zijn we Rescert gekeurd en blijven we onszelf constant verbeteren door blijvende opleidingen en onderzoek op de markt.
 

Onze diensten zijn actief over gans België, en we bieden ook hulp bij de aanvraag van bestaande premies met betrekking tot onze producten. Bij Energy@Home bent u verzekerd van een deskundige partner die zich inzet voor uw energiebehoeften, met een persoonlijke en professionele aanpak.

ResCert_logo
Fluvius
bottom of page