top of page
Energy@Industry

Energy@Home, opgericht in 2009 door David Veranneman, verwelkomde Marieke Vyverman in het team als gevolg van de sterke groei van het bedrijf. Sindsdien hebben we succesvolle installaties bij talloze bedrijven gerealiseerd.

Wij zijn uw toegewijde consultant en specialist in duurzame energieoplossingen voor bedrijven. Met geavanceerde zonnepanelen benutten wij zonne-energie, waardoor uw bedrijf op een milieuvriendelijke manier energie kan opwekken. Onze expertise omvat ook het optimaliseren van opgewekte energie met innovatieve batterijopslagsystemen. Met persoonlijk advies helpen wij uw bedrijf niet alleen energie te besparen, maar ook bij te dragen aan een groenere toekomst, rechtstreeks vanuit uw zakelijke omgeving.
 

Energy@Home beschikt over ettellijke jaren ervaring in de sector en is gecertificeerd RESCERT, waardoor uw bedrijf mogelijk recht heeft op subsidies en verlagingen van EPB- of EPC-normen bij aankoop. Ons team staat klaar om samen met u te werken aan een duurzamere en energie-efficiëntere toekomst voor uw bedrijf.

Energy@Home - David en Marieke

Energiek verduurzamen: zonnepanelen, batterijen en laadstations voor een GROEN bedrijf!

ZONNEPANELEN

Bescherm uw bedrijf tegen de schommelende energieprijzen van vandaag en morgen door te investeren in zonnepanelen! Deze duurzame energie-oplossing is tegenwoordig een alomtegenwoordige verschijning en heeft haar populariteit te danken aan subsidies en de voortdurende stijging van energieprijzen. Naast het verlagen van de bedrijfs-energiefactuur, dragen zonnepanelen aanzienlijk bij aan de vermindering van de  CO²-uitstoot van uw bedrijf en kunnen ze een positief effect hebben op het behalen van EPB- of EPC-normen.

Energy@Home - Bedrijf zonnepanelen

INDUSTRIËLE BATTERIJEN

Optimaliseer uw industriële energieopslag met een batterijsysteem voorzien van een geïntegreerde bidirectionele omvormer, speciaal ontworpen voor installatie binnen uw bedrijfsruimte.

Verhoog de betrouwbaarheid en veiligheid van uw batterijsysteem met behulp van onze 24/7 Monitoring Service en Capaciteitsgarantie. Maximaliseer uw inkomsten dankzij onze Optimal Control Service.

Stel naar wens een systeem samen door meerdere batterijkasten te combineren, met de mogelijkheid tot opschaling tot op MWh-schaal.

Energy@Home-Batterij-Business

LAADSTATIONS

Succesvol zijn in een voortdurend veranderende omgeving vereist anticipatie op toekomstige behoeften, wat vaak een uitdaging kan zijn. Het laadnetwerk biedt een oplossing die zich aanpast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf en meegroeit met de veranderingen. Dit netwerk stelt u in staat om het opladen te beheren via een cloudplatform, waardoor u volledig inzicht en controle hebt.

Bovendien kunt u in veel Europese landen profiteren van overheidsstimulansen wanneer u een lader aanschaft voor uw bedrijf.

Del-Sport - laadpalen door Energy@Home
bottom of page