top of page
Battery@Home logo

De innovatieve vergelijking Zonnepanelen + digitale meter = thuisbatterij! vormt de kern van ons aanbod bij Energy@Home. Dit is niet zomaar een slogan; het is een formule die de toekomst van duurzame energie in huis belichaamt. Wij hebben deze vergelijking diep begrepen en zetten ons in om onze klanten van de voordelen en noodzaak hiervan te overtuigen.
 

Zonnepanelen zijn al langer een symbool van duurzame energie. Door de zon als energiebron te gebruiken, kunnen huishoudens hun CO2-voetafdruk verkleinen en genieten van een lagere energierekening. Echter, de ware potentie van zonnepanelen wordt pas volledig benut wanneer deze gekoppeld zijn aan een digitale meter. Deze meters meten niet alleen hoeveel energie u verbruikt, maar ook hoeveel energie u teruglevert aan het net. Dit maakt het mogelijk om uw energieverbruik en -productie in real-time te monitoren en te optimaliseren.
 

De volgende stap in deze energie-evolutie is de thuisbatterij. Een thuisbatterij slaat de overdag door uw zonnepanelen geproduceerde energie op, zodat u deze kunt gebruiken op momenten dat de zon niet schijnt. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van het energienet en meer controle heeft over uw eigen energieverbruik en -kosten. Bovendien verhoogt een thuisbatterij uw energieonafhankelijkheid en zorgt ervoor dat u nog steeds over stroom beschikt tijdens uitval van het net.
 

Bij Energy@Home zijn we experts in het realiseren van deze synergie tussen zonnepanelen, digitale meters, en thuisbatterijen. Wij begrijpen dat de integratie van deze technologieën niet alleen een stap vooruit is naar een duurzamere toekomst, maar ook een slimme investering in de zelfvoorziening van uw huishouden. Ons doel is om u te voorzien van een naadloos systeem dat uw energie-efficiëntie maximaliseert, uw kosten minimaliseert en uw impact op het milieu verkleint.
 

Energy@Home zet zich in om deze visie werkelijkheid te maken voor al onze klanten. Door onze expertise en persoonlijke benadering te combineren, begeleiden we u bij elke stap richting een energie-efficiënter thuis met zonnepanelen, een digitale meter, en een thuisbatterij. Zo wordt duurzame energie niet alleen een deel van uw dagelijks leven, maar ook een slimme keuze voor uw portemonnee en de planeet.

bottom of page