top of page
Energy at Home
ResCert_logo

Energy@Home, opgericht in 2009 door David Veranneman, verwelkomde Marieke Vyverman in het team als gevolg van de sterke groei van het bedrijf. Sindsdien hebben we meer dan duizend succesvolle installaties bij honderden gezinnen gerealiseerd.


Wij zijn uw toegewijde consultant en specialist in duurzame energieoplossingen voor thuis. Met geavanceerde zonnepanelen benutten wij zonne-energie, waardoor u op een milieuvriendelijke manier energie kunt opwekken. Onze expertise omvat ook het optimaliseren van opgewekte energie met innovatieve batterijopslagsystemen. Met persoonlijk advies helpen wij u niet alleen energie te besparen, maar ook bij te dragen aan een groenere toekomst, gewoon vanuit uw eigen huis.

Energy|Home - David en Marieke

WE LENEN DE AARDE VAN ONZE KINDEREN!

ZONNEPANELEN

Bescherm uzelf tegen de onzekere energieprijzen van vandaag én morgen met zonnepanelen! Deze duurzame energiebron is tegenwoordig overal te zien en heeft zijn populariteit te danken aan subsidies en de voortdurende stijging van de energieprijzen. Naast het verlagen van uw energiefactuur, dragen zonnepanelen bij aan het verminderen van uw  CO²-uitstoot en kunnen ze bijdragen aan het verlagen van EPB of EPC.

Energy@Home-zonnepanelen

THUISBATTERIJEN

Met de invoering van digitale meters zijn thuisbatterijen essentieel geworden om de geproduceerde energie zo veel mogelijk zelf te kunnen benutten. Zonder een thuisbatterij kan dit bemoeilijkt worden, zelfs als u overdag vaak thuis bent. Bovendien wordt de energie die u teruglevert aan het net niet hoog vergoed. Het installeren van zonnepanelen in oost/west richting kan helpen, maar lost niet alles op. In onze showroom tonen we aan hoe dit in de praktijk werkt.

Energy@Home-Batterij-SAJ

LAADSTATION

Indien u onlangs de overstap heeft gemaakt naar een plug-in hybride of volledig elektrische auto en nu behoefte heeft aan een efficiënte laadoplossing voor thuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat de keuze van het juiste laadsysteem cruciaal is voor een naadloze integratie in uw dagelijkse routine.

Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het selecteren van het meest geschikte laadsysteem.

Del-Sport-wandlader
bottom of page