Laadpalen

De laadpalen van Energy@home zijn stijlvolle en zeer stevige metalen toestellen die als voordeel alle mogelijkheden van het laden kunnen aanbieden voor bij u thuis,bedrijf en publiek terein.zowel voor fietsen,elektrische en plugin hybride wagens,scooters,...

Met onze laadpas kan je duizenden laadpalen gebruiken over heel Europa in landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, ...

Wanneer uw voertuig volgeladen vertrekt bij u thuis heb je indien nodig je ergens wil bijladen een laadpas bij de hand. (Meerdere laadpassen mogelijk)

Je kan kiezen voor betaling per kwh of abonnement wanneer je op publiek terrein laad.

Onze laadinfrastructuur wordt reeds 8 jaar op het publieke netwerk geplaatst wat voor onze klanten een groot voordeel is wanneer u thuis ook voor onze laadpaal of wallbox kiest .
In steden als Gent,Kortrijk en Antwerpen zijn deze laadpalen actief wat tijdens uw werk en uitstappen zeer interessant en vooral gemakkelijk kan zijn.
Veel voordelen dus.

De laadpalen zijn altijd voorzien van een tekening ontworpen door een kinderkanker patiëntje die zo zijn eigen laadpaal heeft !
Op deze manier steun je KIKOV (kinderkanker oudervereniging Leuven) en help je het milieu de natuur en gezondheid mee een stap vooruit .

Vraag naar het ENERGY@home project ! (klimaattop).
We lenen de aarde van onze kinderen

Per verkochte laadpaal en zonnepaneelinstalatie gaat er 50€ naar Kikov, de kinderkankeroudervereniging Leuven. Ghistelinck steunt daarmee Kikov.
Op elke laadpaal kan je een persoonlijke tekening van een kinderkankerpatiëntje terugvinden en de paal wordt naar het kindartiestje genoemd.“De Energy@home Kikov route” geeft je energie om uw bestemming te bereiken en de kracht om woorden in daden om te zetten.
Ghistelinck, Facinerend Elektrisch rijden

Ghistelinck en energie@home gaan een samenwerking aan in laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, start met de plaatsing van een eigen hoogtechnologisch oplaadpalen, zowel voor elektrische als voor hybride wagens. Het opladen van de voertuigen en het beheer via intelligente software is nu al klaar voor de Europese standaarden van morgen. Alle laadpunten kunnen bovendien „gepersonaliseerd” worden naar welbepaalde doelgroepen. Goed nieuws voor de gebruikers van elektrische wagens. Vanaf nu zijn er laadpalen ter beschikking op onze Ghistelinck Mercedes-Benz parkings.

Interesse?

Contacteer ons.